Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Stadie telescopica 2.4 metrii Nivel System LS-24

0 stars: 0.00 din 0 pareri

258 lei Lei
Brand
NIVEL SYSTEM
Out Of stock
Descriere
Stadie telescopica 2.4 metrii Nivel System LS-24

Constructie solida
Calitate inalta si durabila a imprimarii gradatiilor scalei
Nivela sferica de verticalizare si geanta de transport inclusa in pachet
Nivel System LS-24 Stadie usoara si robusta pentru masuratori precise facute cu nivela laser
In masuratorile de nivelare, stadia reprezinta elementul de citire prin care se determina inaltimea sau diferenta de nivel dintre puncte. Acuratetea citirii de pe aceasta si robustetea constructiei au o mare influenta asupra rezultatului final al masuratorilor. La randul sau, calitatea inalta de realizare a acestora (imbinari mecanice, sistemul de blocare telescopic) determina durabilitatea produselor si performanta lor fara defectiuni.
Este disponibila o gama completa de stadii si mire adecvate pentru toate tipurile de lucrari - mire de invar pentru masuratori precise de nivelment, mire de lemn pentru masurarea precisa a punctelor de control, mire telescopice aluminiu sau de fibra de sticla care au pe o parte gradatia tip ?E? iar pe cealalta parte gradatie milimetrica pentru lucrarile rapide de nivelment de pe santiere, stadii speciale pentru echipamentele laser cu lungimi cuprinse intre 2,4 m si 7 m.

LS-24 - stadie pentru nivele laser Stadia este usor manevrabila si robusta. Gradatiile milimetrice fac ca citirea valorii sa se realizeze precis si rapid. Este disponibil cu un suport practic cu surub pentru senzorul laser.

mereu in pozitie verticala - stadiile sunt dotate cu nivela sferica
operare facila - stadiile telescopice de aluminiu sunt usor de pliat si incap cu usurinta in portbagajul masinii
rezistente la conditiile meteo - atat stadiile de aluminiu cat si cele de lemn sunt rezistente la apa si la temperaturi inalte, pentru a asigura precizie inalta in orice conditii
rezistente la murdarie si la deteriorare - majoritatea stadiilor comercializate au husa de protectie
Din Gura in Gura