Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Nivela optica Nivel System N32x

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1089 lei Lei
Brand
NIVEL SYSTEM
Out Of stock
Descriere
Nivela optica Nivel Sistem N32x este un instrument pentru masuratori foarte precise ale diferentelor de nivel. Elementele optice de inalta calitate garanteaza imagini clare. Este dotata cu un compensator magnetic pentru a efectua masuratori in zone instabile, in care trepiedul si nivela pot fi expuse la vibratii continue. Instrumentul este rezistent la praf si apa si, astfel, poate lucra in conditii dificile - in ploaie sau in mediu cu foarte mult praf. Nivela optica este destinata, in special, pentru topografi, constructorii de drumuri, muncitori in constructii, arheologi - pentru toti profesionistii care au nevoie de instrumente de masurare de inalta precizie si fiabilitate.
Produsele Nivel System se adreseaza unui public larg, pentru care unul dintre criteriile prioritare de selectie este pretul rezonabil de care se bucura, cu o garantie data de calitatea corespunzatoare a produsului.
De mare precizie.
Multumita calitatii inalte a sistemului optic (telescop cu un factor de marire de 32x), nivela asigura precizie de 1,5 mm pe 1 km, si poate fi folosita atat pentru lucrari de constructie si masuratori geodezice necesare. Imaginea in telescop este clara si usor lizibila.
Rezistenta sporita la conditii grele de munca, rezistente la vibratii si socuri
Avand incorporat un compensator magnetic, nivela poate lucra fara probleme in locuri cu suprafata instabila si oscilanta (de exemplu, pe un santier de constructii unde circula utilaje grele), echipamentul are un standard ridicat de rezistenta la apa si la praf (IPX6).
Distanta minima de focalizare
Echipamentul este proiectat pentru a functiona la o distanta mica de aproximativ 0,3 m fata de mira, ceea ce permite utilizarea in acea pozitie fara a fi nevoie de a schimba pozitia nivelei.
Stabila si de incredere
Carcasa de metal si componentele de calitate ridicata asigura functionarea fara probleme chiar si in conditii de teren dure.
Echipamente verificate inaintea vanzarii.

Lungimea telescopului  215 mm
Precizia la 1 km  1,5 mm/km
Precizia la 1 km cu micrometru  -
Imagine  dreapta
Factor de marire  32x
Diametrul lentilei  42 mm
Luminozitate  1 20 (2,3 m)
Vedere  3,5
Rezolvarea  0,3 m
Greutatea  1,75 kg
Dimensiuni (W x D x H)  130 mm x 215 mm x 140 mm
Impermeabil  IPX6
Garantie  5 ani

Set livrare"
Nivela optica 1 buc
Cheite reglaj 1 buc
Fir cu plumb 1 buc
Capac lentile 1 buc
Cutie de transport 1 buc
Manual de uitilizare 1 buc.
Din Gura in Gura