Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Nivela optica Topcon AT-B4A Factor de marire 24x

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1876 lei Lei
Brand
TOPCON
Out Of stock
Descriere
Nivela optica Topcon AT-B4A Factor de marire 24x

Nivela optica Topcon AT-B4A este un instrument pentru masuratori foarte precise ale diferentelor de inaltime. Produs de compania japoneza, cu peste 75 de ani de experienta - nivela optica de inalta calitate, protejata impotriva aburirii si cu lentile de calitate foarte buna. Este dotata cu un compensator magnetic pentru a efectua masuratori in zone instabile, in care trepiedul si nivela pot fi expuse la vibratii continue. Instrumentul este rezistent la praf si apa si, astfel, poate lucra in conditii dificile - in ploaie sau in mediu cu foarte mult praf. Nivela optica este destinata, in special, pentru topografi, constructorii de drumuri, muncitori in constructii, arheologi - pentru toti profesionistii care au nevoie de instrumente de masurare de inalta precizie si fiabilitate.
masuratori de inalta precizie- datorita componentelor optice japoneze (telescop cu factor de marire de 24x) nivela asigura precizie de 2.0 mm pe 1 km, astfel incat aceasta poate fi utilizata pentru sarcini care necesita inalta precizie.
rezistente la medii dure, rezistente la vibratii si socuri - datorita compensatorului magnetic, este mai usor de lucrat in locuri cu suprafata instabila si oscilanta (de exemplu, de pe un santierele de constructii, in cazul in care prin zona trec utilaje grele), rezistenta ridicata la apa si la praf.
Focalizare la o distanta mica de mira, echipamentul este proiectat sa functioneze la o distanta minima de aproximativ 0,2 m de mira, care permite masurarea aproape fara a fi nevoie de a schimba pozitia nivelei.
usoare si mici - design compact si greutate redusa, fabricat din materiale durabile, pot fi montate si pe un trepied mic.

Nivelele optice Topcon sunt renumite pentru componentele optice de inalta calitate. Multumita acestui fpt, instrumentul va permite sa determinati diferentele de inaltime cu cea mai mare precizie. Factor de marire de 24 pana la 32x si un diametru de 32-45 mm, un sistem usor de utilizat care ofera o focalizare clara si o imagine clara a mirei, si, astfel, sa faciliteze citiri precise. Compensatoarele magnetice cu amortizare sunt responsabile de reglarea automata a liniei de vedere a nivelei pentru a proteja utilizatorii impotriva citiri eronate rezultate in urma imaginii destabilizate.

Date Tehnice:
Lungimea telescopului  215 mm
Precizia la 1 km  2,0 mm/km
Precizia la 1 km cu micrometru  -
Imagine  simplu
Factor de marire  24x
Diamterul lentilei  32 mm
Luminozitate  bd
Vedere  1 25
Rezolvarea  4
Distanta minima de focalizare  0,2 m
Greutatea nivelei  1,7 kg
Greutatea cutiei  -
Impermeabil  IPX-6 (IEC 60529:2001)
Garantie  5 ani

Set livrare:
Nivela optica  1 buc.
Cheita reglaj  1 set
Capac lentile  1 buc.
Geanta de transport  1 buc.
Manual de utilizare  1 buc.
Din Gura in Gura