Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Nivela laser rotativa Topcon RL-HV2S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19557 lei Lei
Brand
TOPCON
Out Of stock
Descriere
Nivela laser rotativa Nivela laser cu raza lunga de actiune RL-HV2S Topcon
fascicul rosu (vizibil)
2,4mm/50m, 800m
plan: orizontal / vertical
panta digitala: 15% (pe 2 axe)
senzor laser, Bluetooth, Laser Manager app, acumulatori, IP66
garantie 5 ani

Laser rotativ RL-SV2S Dual Grade - Topcon

Laserul Topcon RL-HV2S Dual Grade este un dispozitiv fiabil si functional utilizat pentru calibrarea si nivelarea zonelor orizontale, verticale si cu pante multiple din santier. Acest laser cu raza lunga de actiune este ideal pentru verificarea nivelului in timpul excavatiei, asezarii tevilor, amenajarii peisajului, fundatiilor, peretilor de sprijin, tavanelor si multe altele. Dispozitivul vine cu o aplicatie gratuita Laser Manager, care permite conectivitate bluetooth la dispozitivul mobil al utilizatorului, pentru un control si o navigare mai usoara a laserului.

Precis si fiabil: Autonivelandu-se in 5 grade, acest dispozitiv Topcon are o raza de lucru de pana la 2.625 de picioare (800 m), ofera o precizie de 10 secunde arc in ambele axe X si Y si este proiectat pentru a acoperi proiecte mai mari, cu constructia sa Laser Class 1. De asemenea, dispune de doua viteze de rotatie de 300 si 600 de rotatii pe minut, ofera o precizie de 10 secunde de arc si poate masura eficient intervalul de grad dublu de pana la 5% (15% daca este utilizat cu placa). Poate fi folosit si pentru aplicatii de aranjare si aliniere atunci cand dispozitivul este intors pe o parte.

Design rezistent: cu un rating IP66, acest laser Topcon de grad dublu este rezistent la praf si la apa si poate rezista in cele din urma la cele mai dure medii. Poate functiona pana la 120 de ore daca sunt folosite baterii alcaline si 65 de ore pentru acumulatorii reincarcabil Ni-MH. In plus, are o temperatura de functionare de la -4 F pana la 122 F, care este construita pentru a functiona perfect chiar si la temperaturi extreme. Dispozitivul include, de asemenea, un senzor de inaltime a instrumentului (pentru receptorul LS-80X), care anunta profesionistul in constructii ca dispozitivul a fost mutat.

Conectivitate Bluetooth excelenta: Cu ajutorul aplicatiei mobile Laser Manager (pentru iOS si Android), utilizatorul poate accesa de la distanta functiile si afisarea dispozitivului laser Topcon prin bluetooth, permitand o navigare mai simpla pentru reglarea pantei, setarea pozitiei, moduri, si vitezele de rotatie si permitand autonivelarea si calibrarea laserului. Acest lucru ofera confort si o munca mai eficienta, fara a fi nevoie de alte telecomenzi de transportat pe teren.

Optiuni de configurare
Topcon RL HV2S Dual Grade Laser Single Grade Laser ofera diferite pachete care se potrivesc nevoilor dumneavoastra. Toate sunt sustinute de o garantie de cinci ani. Va rugam sa alegeti din meniul derulant de mai sus.

Parametrii tehnici:
Laser: fascicul rosu, 635nm, clasa 1
Acuratete: 10 arc secunde
Distanta de functionare max.: 800 m
Gama de auto-nivelare: orizontal / vertical: 5
Inclinarea planului: 15% (in ambele axe X, Y)
Viteza de rotatie a capului: 300/600 rot/min
Putere: Baterii alkaline sau acumulator Ni-MH
Timp de lucru: baterii alcaline - aprox. 120 de ore, acumulator Ni-MH aaprox 65 ore.
Clasa de rezistenta: IP66
Interval de temperatura de operare / depozitare: -20C pana la +50C / -30C pana la +60C
Dimensiuni: 196 x 177 x 217 mm
Greutate: 2,7 kg

Set de livrare:

Laser RL-HV2S

senzor inaltime pt. LS-80X

bluetooth

suport senzor

baterii alkaline sau la comanda acumulator NI-MH

cutie transport

Disponibile la comanda:
receiver LS-80X sau LS-100D
acumulator Ni-MH
Din Gura in Gura