Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Unitate motor motocultor Rotakt MF360, 6.5 CP, benzina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4400 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Motocultorul Rotakt MF360, echipat cu un motor de 6.5 CP, se remarca ca un utilaj multifunctional, functionand pe baza de benzina si dotat cu o cutie de viteze ce include priza de putere. Cu roti de cauciuc, acesta este prevazut cu o freza pentru lucrul cu solul. Cutia de viteze cu priza de putere, ambreiaj in ulei si transmisie prin pinioane, ajuta prin cele 2 trepte de viteza inainte si 2 inapoi sa ofere robustete si flexibilitate in gestionarea diverselor conditii de lucru.

Acest motocultor ofera flexibilitate, putand fi utilizat atat ca motocositoare, cand este echipat cu bara de cosire GC360, cat si ca motocultor, avand atasate frezele de pamant TI360. Performanta sa il recomanda pentru activitati precum afanarea solului, iar capacitatea de a fi echipat cu diverse accesorii il face potrivit pentru o gama variata de activitati agricole.

Cu fiabilitate in conditii dificile si usurinta in manevrare, acest motocultor este accesibil chiar si pentru cei fara experienta in utilizarea unui astfel de echipament. Accesoriile oferite pentru acest motocultor dispun de rigiditate si stabilitate, transformand activitatile de gradinarit intr-o experienta placuta.

Motocultorul Rotakt MF360 ofera posibilitatea de a atasa accesorii precum freza de pamant, bara de cosire, freza de zapada, peria sau plugul de bilonat, ceea ce adauga versatilitate si functionalitate.

Setul de livrare si dotari ale motocultorului includ un ghidon reglabil sus/jos - stanga/dreapta, priza de putere , roti cu anvelope de 6.00-8.

Freza de pamant TI360 pentru motocultor are latimea de lucru 62 cm. Mecanismul de transmisie functioneaza in baie de ulei. Motorul G200F de 6.5 CP aduce un plus de putere, iar caracteristicile tehnice, precum racirea fortata cu aer, senzor de ulei, si consumul redus de combustibil, evidentiaza avantajele acestui motor. Oferind performante maxime la un consum redus, motocultorul Rotakt MF360+TI360 se impune ca un partener eficient in activitatile agricole.

Acest utilaj ofera posibilitatea de a atasa accesorii precum freza pentru zapada ST360 si peria rotativa SW360, impreuna cu plugul de bilonat. Mai mult decat atat, acest utilaj are intrebuintare multipla, atat in gradina, pentru lucrul cu legumele, cat si in camp, pentru cultivarea culturilor sau cositul vegetatiei. Poate fi folosit pentru curatarea terenului si ca hrana pentru animale. Motocultorul MF 360, impreuna cu freza pentru zapada ST360, poate indeparta zapada din gospodaria dumneavoastra, iar in situatiile in care este necesara doar curatarea curtii, se poate atasa peria rotativa SW360.
Din Gura in Gura