Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Motoburghiu de pamant Rotakt MTBG680/884 + burghiu 250mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Motoburghiul Rotakt MTBG680/884, 2.8 CP, 2 timpi, benzina este un motoburghiu sau foreza de pamant produs ideal pentru plantarea pomilor, ridicarea unui gard (gropile pentru stalpi se pot face cu motoburghiul) si alte activitati ce presupun gropi in pamant cu diametrul de max 300 mm .

Spre deosebire de foreza de pamant manuala, motoburghiul este mult mai eficient si mai rapid in indeplinirea nevoilor de plantare sau realizare de gropi standard intr-o perioada de timp.

Raportul de amestec este de 30:1, adica la 1 L de benzina adaugati 30 ml ulei de amestec. Aceste motoare sunt certificate pentru a functiona cu benzina fara plumb.

COMBUSTIBILUL fara ULEI (BENZINA PURA) va cauza defectiuni severe ale partilor interne ale motorului in scurt timp, iar ULEIUL PENTRU MOTOR in 4 TIMPI sau MOTOR in 2 TIMPI CU RACIRE CU APA poate duce la ancrasarea bujiei, infundarea evacuarii sau griparea segmentilor pe piston.

Modalitate de realizare a gaurilor :
Prindeti bine motoburghiu cu ambele maini fara a atinge esapamentul sau alte parti ale motoburghiului.
Veti prinde cu mana dreapta de partea unde se afla manerul de comanda si cu mana stanga de partea opusa.
Tot timpul asigurati-va ca aveti o prindere ferma cu ambele mani in timpul operarii.
Motoburghiul trebuie tinut intr-o pozitie confortabila, nu mai sus de talia dvs.
Butonul de acceleratie de pe manerul de comanda ajuta la reglarea turatiei. Veti adapta turatia in functie de duritatea solului.
Pastrati o distanta confortabila intre dvs. si motoburghiu.
Operati motoburghiul intotdeauna cu o atentie deosebita incat sa nu intrati in contact cu burghiul ce se roteste, pentru ca acesta va poate rani grav.
Din Gura in Gura