Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Mai compactor MTX-60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9790 lei Lei
Out Of stock
Descriere
MTX-60 este un produs foarte bine echilibrat pentru a putea oferi o compactare puternica, asigurand in acelasi timp confortul operatorului prin intermediul suporturilor izolatoare de vibratii ale manerului. Cu corpul sau subtire si manerul compact, puteti naviga cu usurinta pe locurile de munca dificile, cum ar fi golurile inguste de langa pereti si in conductele de canalizare sau zonele din jurul stalpilor de telefon.

Sistem de curatare a aerului in 4 etape / Operabilitate remarcabila
Filtru de aer mare Twin Cyclone
Filtrul de aer cu dublu ciclon mare are 300% capacitatea de retinere a prafului din designul nostru anterior. (seria MTX)
Contor de ora taho
1. RPM motor
Cand functioneaza, arata RPM si il puteti verifica cu usurinta.
2. Timp de functionare
Cand este oprit, arata timpul total de functionare si gestionarea timpului de functionare este usoara.
Maner VAS
Tamping Rammer foloseste un maner cu sistem de absorbtie a vibratiilor nou proiectat, care reduce cu 30 sau 40% vibratiile transferate in maini (comparativ cu modelele noastre obisnuite de maner) pentru a lucra mai eficient.
Maneta de acceleratie cu mecanism de intrerupere a combustibilului, intrerupator interblocat
Parghia de acceleratie se blocheaza cu robinetul de combustibil si intrerupatorul de oprire a motorului, permitand functionarea la ralanti si oprirea printr-o singura maneta.
Rammer puternic / protectie la 360
Compactare puternica
Compactare solida cu o cursa de 30 pana la 80 mm.*
* Cifrele pot varia in functie de model.
Protectia motorului A ... Protejati motorul de ploaie si praf.(MT-55x66x77). B, C ... Materialul protectiei laterale si al protectiei motorului este fabricat din rasina foarte durabila, superioara rezistenta la socuri, care protejeaza intreaga suprafata a motorului.
Burduf original robust
Burduful nostru proiectat cu un perete interior cu ochiuri ofera o cursa de tamponare extrem de stabila, care rezista la rasucire.
Picior original robust
Piciorul original al lui Mikasa este un ansamblu din tabla din otel rezistent la uzura, cu rezistenta ridicata la tractiune si lemn de fag laminat.
Din Gura in Gura