Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Mai compactor Mikasa MTR-40H

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90900000 lei Lei
Brand
Mikasa
Out Of stock
Descriere
MTR-40H este un produs foarte bine echilibrat pentru a putea oferi o compactare puternica, asigurand in acelasi timp confortul operatorului prin intermediul suporturilor izolatoare de vibratii ale manerului. Cu corpul sau subtire si manerul compact, puteti naviga cu usurinta pe locurile de munca dificile, cum ar fi golurile inguste de langa pereti si in conductele de canalizare sau zonele din jurul stalpilor de telefon.
Sistem de curatare a aerului in 4 trepte / Operabilitate remarcabila

Filtru de aer Big Twin Cyclone Filtrul de aer ciclon dublu mare are o capacitate de retinere a prafului de 300% din designul nostru anterior. (seria MTX)
Contor de ora Tacho
1. Motorul R.P.M. Cand functioneaza, arata R.P.M. si il puteti verifica cu usurinta.
2. Timpul de functionare Cand este oprit, arata timpul total de functionare si gestionarea timpului sau de functionare este usoara.

Maner VAS
Tamping Rammer utilizeaza un maner nou proiectat pentru sistemul de absorbtie a vibratiilor, care reduce cu 30 sau 40% vibratiile transferate mainilor (comparativ cu modelele noastre normale de manere) pentru a lucra mai eficient.
Maneta clapetei de acceleratie cu mecanism de intrerupere a combustibilului comutator de ucidere interblocat Maneta clapetei de acceleratie se blocheaza cu robinetul de combustibil si comutatorul de oprire a motorului, permitand functionarea la ralanti si oprirea printr-o singura actionare a parghiei.
Rammer puternic / protectie la 360

Compactare puternica:
Compactare solida cu o cursa de 30 pana la 80 mm.* *
Cifrele pot varia in functie de model.



Protectia motorului Un... Protejati motorul de ploaie si praf. (MT-55x66x77).B, C ... Materialul protectiei laterale si al protectiei motorului este fabricat din rasina extrem de durabila, rezistenta la socuri, care protejeaza intreaga suprafata a motorului.
Burdufuri robuste originale Burdufurile noastre proiectate cu perete interior cu model de ochiuri ofera o cursa de tamponare extrem de stabila, care rezista la rasucire.
Picior robust original Piciorul original al lui Mikasa este un ansamblu de tabla realizat din otel rezistent la uzura, rezistenta ridicata la tractiune si lemn de laminat.
Din Gura in Gura