Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
4.20
4 stars: Foarte bun
5 pareri

Compactor reversibil MVH-308GH

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31790 lei Lei
Brand
Mikasa
Out Of stock
Descriere
Acest model MVH308GH, este un compactor cu placi reversibile, ce foloseste motor Honda GX270. Compactoarele reversibile cu placi Mikasa sunt masinarii ideale de inalta calitate pentru compactarea eficienta a nisipului, pietrisului si a solurilor coezive. Motorul Honda GX270 este unul care ofera o siguranta in plus a calitatii sale. Este dotat cu un Pre-curatator ciclonic pentru a capta majoritatea contaminantilor din aer pentru protectia motorului si a-i prelungi durata de viata. Are suporturi de soc rezistente pentru a face fata la mediul de operare dur, reducand in acelasi timp vibratiile pentru operator si contribuind la prelungirea duratei de viata a componentelor.

Sa te puna la locul de munca cat mai rapid si absolut posibil
Maner VAS (patentat)
Manerul sistemului de absorbtie a vibratiilor reduce vibratiile mana-brat. Chiar daca folositi mult timp, povara pentru corpul dumneavoastra nu este mare.
Parghie de control inainte/inapoi (patentata)
Parghia de control a fost proiectata cu un actuator incorporat care imbunatateste raspunsul operational de comutare inainte/inapoi, astfel incat sa puteti comuta fara probleme intre inainte si inapoi. Comparatia vitezei de deplasare
Viteza de deplasare a compactorului este cu 20% mai mare cu noua placa de compactare proiectata.
Placa vibranta integrata
Placa vibranta nou-nouta, realizata prin tehnologie auto avansata.
Compactorul este proiectat cu structura monococa integrata cu capacul frontal
Carcasa frontala usoara si foarte robusta protejeaza motorul de pietris sau daune externe, beneficiaza de o intretinere usoara si permite spalarea cu pompa de inalta presiune.(MVH-128?508)
Pre-curatatorul Cyclone echipat standard are o eficienta superioara de filtrare a prafului cu 400% (comparativ cu modelele noastre anterioare).
Am plasat un pre-curatator ciclon in interiorul capacului din spate, care are o eficienta superioara de filtrare a prafului si imbunatateste eficienta intretinerii.
Pentru MVH-508, este echipat un precuratator cu dublu ciclon de mare putere, potrivit pentru motorul mare.
Din Gura in Gura